Новото правителство ще изтегли проектозакона за държавния бюджет, внесен от

...
 
Новото правителство ще изтегли проектозакона за държавния бюджет, внесен от
Коментари Харесай

Асен Василев: Изтегляме бюджета на служебното правителство

 

„ Новото държавно управление ще изтегли проектозакона за държавния бюджет, импортиран от служебния кабинет, и ще внесе нов с 3% недостиг. “Това разгласи новият финансов министър Асен Василев, представен от 24 часа.

„ Най-важното сега е да се изтегли закона за бюджета, който бе импортиран от служебния кабинет, идната седмица-две да бъде прегледан с всички министри по отношение на програмата, която те са заложили, и да бъде импортиран в Народното събрание, тъй че преди парламентарната почивка България да има бюджет за тази година “, изясни Василев и посочи, че в бюджета ще бъде заложен 3% недостиг.

„ Проблем има, в случай че проектозаконът е бил отритнат, само че като изтеглен от вносител няма проблем да бъде импортиран още веднъж “, изясни Василев софтуерно по какъв начин ще се работи. „ Затова Министерския съвет ще го изтегли като вносител и ще внесе нов. “

„ Един бюджет и две актуализации съм правил досега, последната бе призната с 230 от 230 присъстващи. Когато се работи професионално, без значение от партийните разлики, може да се свърши нещо свястно за страната и всички да намерят причина да поддържат един логичен бюджет “, изясни още той.

Етикети: бюджетвасилевправителство
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР